Blogs

Ken jij een leuk bedrijf? Schrijf je blogs voor bedrijven, en heb je leuke tips voor ons? Wij plaatsen graag jouw blog hier! (geen sex gerelateerde blogs).

Online autoverzekering

Geen tussenpersoon maar online verzekeren  Voordat online verzekeren mogelijk was, ging iedereen nog naar een tussenpersoon om een autoverzekering te sluiten of naar de verzekering zelf. Daarnaast ging het vergelijken niet zo makkelijk, maar nu kun jij via de website verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken en kan jij jouw autoverzekering kiezen. Maar wat maakt het online verzekeren en vergelijken nou zo gemakkelijk?  
  

Vroeger was het heel normaal om een autoverzekering af te sluiten via een tussenpersoon of de verzekering zelf. Maar nu is het heel normaal om online een verzekering af te sluiten en kan jij nu zelf allerlei autoverzekeringen vergelijken. Dat is al een voordeel om het online te regelen. Zijn er dan nog meer voordelen?  
  

Er zijn zeker nog meer voordelen om je online te verzekeren. De premie van de autoverzekering is lager, omdat jij het nu zelf regelt en je geen tussenpersoon hoeft in te schakelen. De tussenpersoon kreeg namelijk een percentage van jouw premie. Om die reden kan jij kosten besparen en een goedkopere verzekering afsluiten. Daarnaast heb jij direct inzicht in alle kosten van de verzekering en weet jij waar je aan toe bent. Bovendien sluit jij snel en met gemak jouw toekomstige verzekering af, wat wil je nog meer?  
  

Een ding wil jij zeker nog weten, want gaat jouw autoverzekering meteen in wanneer je het afsluit? Kan jij wel een autoverzekering afsluiten in het weekend en tijdens de feestdagen? Dat is het handige aan online verzekeren, want dat kan zeker. Jij krijgt meteen een bevestiging, nadat jij de verzekering hebt afgesloten. Toch moet je heel goed de voorwaarden lezen, want er is dan sprake van een voorlopige dekking.  


Voor meer informatie over het afsluiten van een autoverzekering bij goedkopeautoverzekering.nl, bel of mail ons en wij helpen u graag.   

Online meubels kopen

Jij bent op zoek naar barkrukken voor in jouw huis of horecazaak, maar welke zijn geschikt? Het is natuurlijk ook niet makkelijk om de juiste barkruk te vinden, want wanneer je naar iets op zoek bent, vind je het bijna nooit. Dat is het handige aan deze barkruk. De Woody barkruk van KiK past bij vele interieur stijlen in jouw huis of horecazaak. Nu hebben wij via Bol.com de juiste kruk gevonden voor jou! 

  
De Woody is een elegante en comfortabele industriële barkruk. De barkruk is in twee maten beschikbaar. De Low Woody van 65cm hoog en een High Woody van 75cm hoog. De zitting van de beide Woody’s zijn van mangohout gemaakt en het onderstel is van metaal.    
De combinatie van mangohout en metaal zorgt ervoor dat deze barkruk een industriële uitstraling krijgt, maar het is ook elegant en stoer. De stijl kan je makkelijk aanpassen met kleine accessoires, zoals een mooi (sier)kussen of een (nep)bontje. Het bontje wordt vaak over de zitting gelegd en voegt dan zeker wat toe in jouw interieur, vooral wanneer je een strak interieur hebt. Kleine accessoires kunnen de barkruk heel speels maken en een andere look geven. Tevens kan je de barkruk goed stijlen met meubels die gemaakt zijn van massief hout bijvoorbeeld.  
  

Wist je trouwens dat je heel duurzaam bezig bent als je voor één van de Woody’s kiest? De krukken worden speciaal in India gemaakt. Het hout komt van een mango boom. De boom wordt pas gekapt als de boom geen mango’s meer geeft, zodat er dan plaats wordt gemaakt voor een nieuwe boom. Hierdoor wordt het bos behouden wat natuurlijk heel belangrijk is.    

Bestel snel de kruk via Bol.com! 

Jong geleerd is oud gedaan!

Ken jij een succesverhaal van jonge ondernemers? Wij wel. Althans niet persoonlijk, maar het is een mooi en echt verhaal! En het volgende verhaal willen wij graag met jou delen!
 

Een aantal jaren geleden vertrok Suus Lothmann (14 jaar) met haar ouders naar Italie, Piemonte. Hierover is ook een uitzending geweest in het programma ik vertrek. Ondertussen woont zij daar alweer 4 jaar met haar ouders.

In het mooie Piemonte heeft Suus haar hobby gevonden! Het maken van sieraden!   
Wat begon als hobby is toch echt haar werk geworden! Al vindt zijzelf van niet, en ziet zij het nog steeds als hobby. Maar Suus koopt zelf haar materialen in, maakt haar sieraden, stuurt de bestellingen op, houdt haar website bij en o ja, dan is er nog social media. Via Instagram post zij met regelmaat foto's van haar sieraden. In een korte tijd heeft zij al liefst 11,1K volgers!!


De sieraden die Suus maakt zijn armbandjes, kettingen en bijvoorbeeld oorbellen. Zij heeft ondertussen een grote collectie!
 

Wie denkt dat dit zo maar van een leien dakje gaat, heeft het mis. Naast school steekt Suus 40 uur per week in haar onderneming!! Wij noemen dat geen hobby meer! In de toekomst wil Suus haar onderneming nog groter maken. Maar om dat te bereiken moet zij eerst haar schooldiploma halen!

Suus, wij wensen jou in ieder geval veel geluk en met hard werken kom jij er wel!

Wil jij nu een zelfgemaakt sierraad door Suus Lothmann? Bestel deze dan hier